Boek Dips Ramon Brugman (Auteur) Uitgever Carrera Culinair (© 2019) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Serie Masterclass Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Pesto! : zo simpel Joshua Clever (Auteur), Marie-Pierre Morel (Fotograaf) Uitgever Good Cook (2010) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen, Gerechten met kruiden Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Sauzen : fluwelig, schuimend, romig Peter Auer (Auteur), Martina Görlach (Fotograaf) Uitgever Karakter (2011) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Dips Stéphanie Bulteau (Auteur) Uitgever Deltas (2008) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Serie De creatieve keuken Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Groot handboek sauzen : alle bereidingstechnieken en recepten stap voor stap Uitgever Deltas (2009) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek 100 pastasauzen Thea Spierings (Auteur) Uitgever Caplan (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met deegwaren, Sauzen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het heerlijke sauzenboek Alfons Schuhbeck (Auteur) Uitgever Deltas (2002) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Heerlijke dips, dressings, tapenades & sauzen in 30 minuten Véronique De Meyer (Auteur), Michel De Meyer (Fotograaf) Uitgever Standaard (2011) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen, Gerechten met kruiden Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Sauzen en smaakmakers : maak je eigen mosterd, harissa en chilisaus Caroline Dafgård Widnersson (Auteur), Matilda Lindeblad (Fotograaf) Uitgever Good Cook ([2016]) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Hummus : 67 recepten voor hummus, spreads en dips Uitgever Becht (2017) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen, Broodbeleg, Hummus Serie Super groen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Sauzen : het hart van de kookkunst Guy Martin (Auteur) Uitgever Good Cook (2010) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Sausbijbel : van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne en xo-saus Julius Jaspers (Auteur) Uitgever Carrera Culinair (© 2021) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Serie Kookbijbels Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Lunchen zonder boterham : 75 recepten : geen brood maar wel salades, soepen, wraps en dressings Simone van der Koelen (Auteur) Uitgever Forte Culinair (© 2023) Taal Nederlands Onderwerp Wraps, Sauzen, Lunch, Salades, Soepen Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Sauzen : hartig & zoet Michel Roux (Auteur), Martin Brigdale (Fotograaf) Uitgever Fontaine (2012) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Het kleine boek voor sauzen : warm, koud, hartig en zoet Thomas Feller (Auteur), Pierre Javelle (Fotograaf), Yannis Varoutsikos (Illustrator), Anne Cazor (Onderzoeker) Uitgever Good Cook (© 2021) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Saus is de beste saus : een smeuïg receptenboek Hanne Lemmens (Auteur) Verzameling recepten voor dips, dressings en sauzen. Met kleurenillustraties. Uitgever Pelckmans (2023) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Hot sauce Freek Raijmakers (Auteur), Stan Raijmakers (Auteur) Verzameling van veertig recepten waarin hot sauce een belangrijk ingrediënt vormt, met informatie over de herkomst van de saus en verschillende soorten pepers en sauzen. Met kleurenfoto’s. Uitgever Lannoo (2024) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar E-boek Boards & spreads : shareable, simple arrangements for every meal Yasmine Fahr (Auteur) Uitgever Clarkson Potter (2022) Taal Engels Onderwerp Sauzen, Broodbeleg Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Slanke sauzen : de finishing steun Serge Pieters (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Sauzen Doelgroep Volwassenen