Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

45 Resultaten

Sorteren op
Boek

Het complete Ketnet bakboek

Hilde Smeesters (Auteur), Yannick Vermeire (Fotograaf), Whitespray (Fotograaf), Heikki Verdurme (Fotograaf)

Recepten voor allerlei soorten koekjes, taarten, brood en hartige baksels worden stapsgewijs uitgelegd. Er zijn ook recepten waar je geen oven bij nodig hebt. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Uitgever

Lannoo (2014)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Uitgeleend
Uitgever

KVLV (2004)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Snoep goed : natuurlijk zoete toetjes en traktaties

Galit Hahn (Auteur), Vardit Kohn (Auteur)

Recepten voor gezonde zoete tussendoortjes, gebakjes en koekjes. Met veel kleurenfoto's en -tekeningen. Onder begeleiding vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Pereboom (2005)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Lannoo (2013)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het lekkerste kinderbakboek

Abigail Wheatley (Auteur), Jessie Eckel (Illustrator), Howard Allman (Fotograaf)

Kinderbakboek met recepten voor het bakken en versieren van cupcakes en brownies, maar ook van de Zwitserse rol, macarons en joepietaartjes. Met veel kleurenfoto's en -tekeningen. Onder begeleiding vanaf ca. 7 jaar, zelf bakken vanaf ca. 9 jaar.

Uitgever

Deltas (2012)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Niet beschikbaar
Boek

Gebak met geschiedenis : traditionele recepten

Robert Inghelram (Auteur), Johan Geleyns (Fotograaf)

Recepten voor klassieke, traditionele en bekende gebaksoorten, voorzien van geschiedenis en oorsprong ervan.

Uitgever

Davidsfonds (2005)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

De Lantaarn (2006)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Belgisch bakboek : onze lekkerste streekspecialiteiten

Stefan Elias (Auteur), Greet Draye (Inleider)

Verzameling van meer dan honderd Belgische bakrecepten, met wetenswaardigheden over de geschiedenis van elk recept. Met foto’s.

Uitgever

Kannibaal (2016)

Taal
Serie
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kookplezier voor groot en klein

Bernadette Theulet-Luzié (Auteur), Gérard Vinçon (Auteur)

Stapsgewijs en met behulp van duidelijke tekeningen in kleur wordt verteld hoe je zowel zoete als zoute gerechten kunt maken en versieren. Vanaf ca. 5 jaar; onder begeleiding van een volwassene.

Uitgever

Casterman (2005)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar