Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

47 Resultaten

Sorteren op
Uitgever

Fontaine (2010)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Als kok in Frankrijk : literaire recepten, culinaire verhalen

Bart Van Loo (Samensteller)

Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.

Boek

Aan tafel ! : kinderen en hun eten uit de hele wereld

Beatrice Hollyer (Auteur)

Kinderen uit Zuid-Afrika, Mexico, Thailand, Frankrijk en India laten zien wat zij graag eten, hoe in hun land voedsel wordt klaargemaakt en wat er op bijzondere dagen gegeten wordt. Met het lievelingsrecept van ieder kind. Voorzien van kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.

Uitgever

Bakermat (2003)

Taal
Doelgroep
Niet beschikbaar
Boek

Terug naar Parijs : culinaire herinneringen aan Frankrijk

Colette Rossant (Auteur)

Vervolg op 'Abrikozen langs de Nijl', waarin de schrijfster in 1947 terugkeert naar Parijs en haar leven in Frankrijk in de jaren vijftig beschrijft. Met recepten.

Boek

De ronde van Gallië : reizen en eten in het voetspoor van Asterix

Jeroen Thijssen (Auteur)

Culinair en historisch verslag van een reis door Frankrijk in navolging van de stripfiguren Asterix en Obelix.