Boek Als kok in Frankrijk : literaire recepten, culinaire verhalen Bart Van Loo (Samensteller) Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten. Uitgever Meulenhoff /Manteau (2008) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur in de literatuur, Gerechten ; Frankrijk Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Wittebrood in rode wijn : leven en eten van Desiderius Erasmus Diana Dubois (Auteur) Beschrijving van het leven van Erasmus (1466-1536), zijn contacten in heel Europa en recepten van gerechten uit zijn tijd. Uitgever Dubois (2006) Taal Nederlands Onderwerp Erasmus, Desiderius Boek Als kok in Frankrijk : de beste literaire recepten Bart Van Loo (Samensteller) Fragmenten uit romans of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten onderwerp zijn. Uitgever Meulenhoff (2004) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur in de literatuur, Gerechten ; Frankrijk Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Fictitious dishes : an album of literature's most memorable meals Dinah Fried (Auteur) Uitgever Harper Design (2014) Taal Engels Onderwerp Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek De delicatesse Muriel Barbery (Auteur) Een autoriteit op het gebied van de gastronomie overpeinst op zijn sterfbed wat voor hem het lekkerste gerecht is. Uitgever Prometheus (2001) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Tarte Tatin : la belle vie in Normandië Susan Herrmann Loomis (Auteur) Uitgever Sirene (2004) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur, Normandië Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar