Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

6 Resultaten

Sorteren op
Boek

Als kok in Frankrijk : literaire recepten, culinaire verhalen

Bart Van Loo (Samensteller)

Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.

Boek

Wittebrood in rode wijn : leven en eten van Desiderius Erasmus

Diana Dubois (Auteur)

Beschrijving van het leven van Erasmus (1466-1536), zijn contacten in heel Europa en recepten van gerechten uit zijn tijd.

Uitgever

Dubois (2006)

Taal
Boek

Als kok in Frankrijk : de beste literaire recepten

Bart Van Loo (Samensteller)

Fragmenten uit romans of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten onderwerp zijn.

Boek

De delicatesse

Muriel Barbery (Auteur)

Een autoriteit op het gebied van de gastronomie overpeinst op zijn sterfbed wat voor hem het lekkerste gerecht is.

Uitgever

Prometheus (2001)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn