Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

37 Resultaten

Sorteren op
Boek

De pastabijbel : de complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta

Jeni Wright (Auteur)

Verzameling van honderdvijftig pastarecepten, met zowel klassieke varianten als regionale, speciale en moderne bereidingen. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

Veltman (2006)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Caplan (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Pasta

Jeske Decock (Redacteur)

Boek

Brood, rijst en pasta

Susan Martineau (Auteur), Hel James (Auteur)

Uitgelegd wordt hoe belangrijk brood, rijst en pasta zijn voor onze voeding. Met informatie over de productie van deze graanproducten en of ze goed zijn voor onze gezondheid. Met kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2008)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Pasta

Soizic Chomel de Varagnes (Auteur), Maud Argaïbi (Fotograaf)

Uitgever

Manteau (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Lasagne

Laura Zavan (Auteur), Grégoire Kalt (Fotograaf)

Uitgever

Becht (2010)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Pizza & pasta

Karin Luiten (Auteur)

Waarom zou je zelf niet eens (Turkse) pizza of pasta maken? Bijna vijftien recepten voor allerlei soorten pizza's en pasta's worden stap voor stap uitgelegd. Met eetweetjes en kleine grappige kleurenillustraties en-foto's. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.