Boek Essentiële elementen van chemie : een overzicht van de fundamenten van de scheikunde Yvette Haezendonck
Boek Elementen ontraadseld : de verdwijnende lepel en andere verhalen over passie, gekte en de geschiedenis van het periodiek systeem Sam Kean
Boek De geuren van de wereld : de ultieme gids voor alles wat we kunnen ruiken Harold McGee (Auteur) Wetenschappelijk overzicht over geuren, hun herkomst en wat ze als gevolg hebben. Uitgever Nieuw Amsterdam (© 2021) Taal Nederlands Onderwerp Chemie, Reukstoffen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Essentiële elementen van chemie : een overzicht van de fundamenten van de scheikunde Yvette Haezendonck (Auteur), Karel Bruggemans (Auteur) Uitgever ASP (2013) Taal Nederlands Onderwerp Chemie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Scheikunde P.W. Atkins (Auteur) Uitgever AUP (2016) Taal Nederlands Onderwerp Chemie Serie Elementaire deeltjes (34) Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Spijs voor je brein : hoe chemicaliën je gedachten en gevoelens sturen Gary L. Wenk (Auteur) Wetenswaardigheden en anekdoten over de invloed van medicijnen, drugs, alcohol, niocotine en sommige voedingsbestanddelen op de hersenen. Uitgever Veen Magazines (2011) Taal Nederlands Onderwerp Hersenfuncties, Neurofysiologie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Lavoisier : de revolutie in de scheikunde Marco Beretta (Auteur) Populair-wetenschappelijke biografie van de Franse scheikundige Antoine Laurent Lavoisier (1743-1794), de grondlegger van de moderne chemie. Uitgever Natuur en Techniek (2003) Taal Nederlands Onderwerp Lavoisier, Antoine Laurent Serie Wetenschappelijke biografie (4) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Elementen ontraadseld : de verdwijnende lepel en andere verhalen over passie, gekte en de geschiedenis van het periodiek systeem Sam Kean (Auteur) Beschrijving van en wetenswaardigheden over de elementen van het periodiek systeem. Uitgever Kosmos (2011) Taal Nederlands Onderwerp Elementen (chemie), Chemie ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chemie in de keuken Hervé This (Auteur) Uitgever Natuurwetenschap en Techniek (2008) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie, Voedingsleer, Voedingsmiddelen ; chemie Serie Wetenschappelijke bibliotheek (96) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar