Boek Rauwe vis : 60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, poké bowls en andere visgerechten Carrie Solomon
Boek Algemene beroepsvaardigheden : Rekenen voor Dienstverlening en Producten Daphne Ariaens (Auteur) Uitgever Edu'Actief b.v. (2018) Taal Nederlands Doelgroep Vanaf 12-14 jaar, Volwassenen, Jeugd Boek Scampi : makkelijke recepten van bij ons en uit de wereldkeuken Sophie Matthys (Auteur) Receptenboek volledig gericht op scampi's. Uitgever Manteau (2019) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Hommage : 50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen Sergio Herman (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf) Kookboek met vijftig recepten voor gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen van de bekende Zeeuwse chefkok. Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2022) Taal Nederlands Onderwerp Mosselen, Gerechten met schaal- en schelpdieren Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het grote Noordzeeviskookboek Felix Alen (Auteur), Marc Declercq (Redacteur), Heikki Verdurme (Fotograaf), Sarah Wijns (Fotograaf) Uitgever Borgerhoff & Lamberigts (2014) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met schaal- en schelpdieren, Visgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Rauwe vis : 60 recepten voor ceviche, sushi, tartaar, poké bowls en andere visgerechten Carrie Solomon (Auteur), Alexandra Cousteau (Inleider) Uitgever Terra (© 2022) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten, Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Zot van de Noordzee : vis in de hoofdrol, van Duinkerke tot Den Helder Jan Kegels (Auteur), Joost Houtman (Auteur) Uitgever Uitgeverij Manteau/WPG Uitgevers België (2017) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Vis : stap-voor-stap Aldo Zilli (Auteur), David Munns (Fotograaf) Uitgever Van Dishoeck (2006) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Garnalen : verhalen en recepten van vroeger en nu Katrien Vervaele (Auteur), Nancy Fockedey (Auteur), Heikki Verdurme (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2012) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met schaal- en schelpdieren, Garnalen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Rick Stein's verse vis : de beste en overzichtelijkste gids voor het bereiden van vis, schaal- en schelpdieren Rick Stein (Auteur) Uitgever Tirion (2009) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten, Gerechten met schaal- en schelpdieren, Stein, Rick Serie Tirion culinair Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek De garnaalkroket : het verhaal van het lekkerste uit de Noordzee in een krokant korstje Michaël De Wilde (Redacteur) Uitgever Borgerhoff & Lamberigts (2021) Taal Nederlands Onderwerp Garnalen, Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het oesterboek : over de magie van de oester Aad Smaal (Auteur), Gees van Hemert (Auteur), Margot Verhaagen (Auteur) Beschrijving van uiteenlopende aspecten van de oester aan de hand van historische bronnen, interviews en anekdotes, aangevuld met oesterrecepten van negen chefkoks. Uitgever Lannoo (2022) Taal Nederlands Onderwerp Oesters, Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het Zeeuwse mossel kookboek : 40 echte mosselrecepten Bart Van Olphen (Auteur), David Loftus (Fotograaf) Uitgever Kosmos (2017) Taal Nederlands Onderwerp Mosselen, Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De vis & schelpdieren bijbel : recepten voor soepen, voorgerechten, patés, terrines, salades en smakelijke hoofdgerechten Kate Whiteman (Auteur) Uitgever Veltman (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met schaal- en schelpdieren, Visgerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek 500 visgerechten : verrassende recepten voor alle soorten vis en schaal- en schelpdieren Judith Fertig (Auteur) Uitgever Veltman (2011) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten, Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Van kust tot kust : vlees- en visgerechten van wereldse kustgebieden Rick Stein (Auteur) Uitgever Tirion (2009) Taal Nederlands Onderwerp Vleesgerechten, Visgerechten, Gerechten met schaal- en schelpdieren Serie Tirion culinair Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Visvariaties : klassieke en moderne smaken uit de keuken Mark Hix (Auteur), Jason Lowe (Fotograaf) Uitgever Fontaine (2004) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Mosselen uit het atelier van Léon Richard Boutin (Fotograaf) Uitgever Good Cook (© 2018) Taal Nederlands Onderwerp Mosselen, Gerechten met schaal- en schelpdieren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Noord-Atlantisch viskookboek Alan Davidson (Auteur) Uitgever Scepter (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met schaal- en schelpdieren, Visgerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Sergio kookt. Deel 3, Van oester tot zeetong Sergio Herman (Auteur), Tony Le Duc (Fotograaf), Marc Declercq (Auteur), Koen Bauters (Fotograaf) Uitgever Minestrone Culinaire Uitgeverij (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Zeebanket Uitgever Könemann (2000) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met schaal- en schelpdieren, Visgerechten Serie Le cordon bleu. Recepten van meesterkoks Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar