Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

38 Resultaten

Sorteren op
Boek

Scampi : makkelijke recepten van bij ons en uit de wereldkeuken

Sophie Matthys (Auteur)

Receptenboek volledig gericht op scampi's.

Uitgever

Manteau (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Hommage : 50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen

Sergio Herman (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf)

Kookboek met vijftig recepten voor gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen van de bekende Zeeuwse chefkok.

Boek

Vis : stap-voor-stap

Aldo Zilli (Auteur), David Munns (Fotograaf)

Uitgever

Van Dishoeck (2006)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Boek

Het oesterboek : over de magie van de oester

Aad Smaal (Auteur), Gees van Hemert (Auteur), Margot Verhaagen (Auteur)

Beschrijving van uiteenlopende aspecten van de oester aan de hand van historische bronnen, interviews en anekdotes, aangevuld met oesterrecepten van negen chefkoks.

Uitgever

Lannoo (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar