Boek De pescetariër : meer dan 75 visrecepten en vegetarische variaties voor iedereen die minder vlees wil eten Jo Pratt
Boek Vis : stap-voor-stap Aldo Zilli (Auteur), David Munns (Fotograaf) Uitgever Van Dishoeck (2006) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Zalm Maxine Clark (Auteur) Uitgever De Lantaarn (2001) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met zalm Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek De pescetariër : meer dan 75 visrecepten en vegetarische variaties voor iedereen die minder vlees wil eten Jo Pratt (Auteur), Susan Bell (Fotograaf) Uitgever Citrus (2019) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten, Vegetarische gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het complete Libelle viskookboek : met info, tips en 96 heerlijke visrecepten Ilse D'hooge (Auteur) Uitgever Lannoo (2012) Taal Nederlands Onderwerp Visgerechten Serie Libelle Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Sushi en sashimi : de geheimen van de sushichef als handleiding voor creatief koken Uitgever Rebo (2002) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Japan Serie Rebo culinair Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Ceviche : uit de Peruaanse keuken Fiona Taïeb (Auteur), David Japy (Fotograaf) Uitgever Good Cook (2014) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Peru Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek De primeurs : verhalen en recepten Marc Declercq (Auteur), Patrick Caignau (Auteur) Uitgever Borgerhoff & Lamberigts (2008) Taal Nederlands Onderwerp Vis, Fruit, Kaas, Groenten, Gerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Sergio kookt. Deel 3, Van oester tot zeetong Sergio Herman (Auteur), Tony Le Duc (Fotograaf), Marc Declercq (Auteur), Koen Bauters (Fotograaf) Uitgever Minestrone Culinaire Uitgeverij (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar