Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

19 Resultaten

Sorteren op
Boek

Sofie Delauw is the curious eater : de geheimen van de Toscaanse keuken

Sofie Delauw (Auteur), Toni De Coninck (Auteur)

Fotoboek met beschrijving van voornamelijk Toscaanse restaurants, winkels, grote en kleine producenten van olijfolie, kazen, bieren en wijnen; met enkele recepten.

Uitgever

Lannoo (2014)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Uitgever

Van Dishoeck (2012)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever
Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De zilveren lepel voor kinderen : de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf

Amanda Grant (Auteur), Harriet Russell (Illustrator)

De Zilveren Lepel is het basiskookboek voor de Italianen. Met dit boek maakten de auteurs een kinderversie van dit alom bekende kookboek. Via 'Lunch en snacks' over 'Pasta en pizza' en 'Hoofdgerechten', leidt dit boek tot de 'Toetjes en baksels' uit de Italiaanse keuken.

Uitgever

Van Dishoeck (2013)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Inmerc (2009)

Taal
Serie
Doelgroep
Magazijn
Boek

Njamma Mia!

Peppe Giacomazza (Auteur), Roos Mestdagh (Fotograaf)

Recepten voor Italiaanse streekgerechten.

Uitgever

NJAM! (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Caplan (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

En ik kook Italiaans vandaag

Mollie Thomson (Auteur), Rosalba Gioffre (Auteur), Sara Vignozzi (Auteur)

Veertien gerechten uit de Italiaanse keuken om zelf klaar te maken; met stapsgewijze beschrijving van de bereiding en veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.

Uitgever

De Lantaarn (2001)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Uitgever

Lannoo (2012)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Gelati d'Italia

Linda Tubby (Auteur), Jean Cazals (Fotograaf)

Uitgever

Fontaine (2007)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar