Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

16 Resultaten

Sorteren op
Boek

Suikervrij : 65 recepten zonder suiker : sauzen, ontbijtjes, tussendoortjes, gebak & desserts

Sue Quinn (Auteur), Victoria Wall Harris (Fotograaf)

Recepten voor sauzen, ontbijtjes, tussendoortjes, gebak en toetjes.

Uitgever

Becht (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Het suiker boek : dit boek zal je mening over 'gezonde voeding' veranderen

Damon Gameau (Auteur)

Het ‘gezondheids-herstel’ en andere blijvende positieve effecten door suikervrije voeding zijn voor de auteur een uitdaging tot volharding, maar vormen uiteindelijk de beloning van een tocht vol confronterende ontdekkingen.

Uitgever

Lannoo (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Winiefred kookt met stevia

Winiefred Van Killegem (Auteur)

Stevia oftewel honingkruid is een natuurlijk alternatief voor suiker, dat in Zuid-Amerika al eeuwenlang als zoetstof gebruikt wordt. Sinds kort is de suikervervanger door de Europese Commissie goedgekeurd. Informatie over de geschiedenis, teelt en bestanddelen. Recepten voor milkshakes, confituur, koekjes, pannenkoeken, sangria, chocolademousse etc.

Uitgever

Davidsfonds (2012)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Puur zoet : lekker en bewust bakken met pure ingrediënten

Mariette Van Tuyl (Auteur)

Zoet gebak en snoeperijen waarbij voor suiker, boter en meel ‘gezonde’ vervangingen worden gebruikt. Een aantal recepten is veganistisch, lactose- of glutenvrij.

Boek

100% suikervrij voor altijd

Carola Van Bemmelen (Auteur), Sharon Numan (Auteur)

Uitbreiding van de 100% suikervrije voeding in spelregels met uitleg en recepten.

Uitgever

Spectrum (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar