Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

13 Resultaten

Sorteren op
Uitgever

Terra (2010)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De kracht van specerijen

Winiefred Van Killegem (Auteur), Marc Wauters (Fotograaf)

Specerijen worden al eeuwen gebruikt bij het behandelen van allerhande ziekten en kwaaltjes, én zijn tegelijkertijd onmisbaar in de keuken. Winiefred deelt haar geheime kruidenweetjes en haar lekkerste recepten. Voor een lekkere marinade met jeneverbessen, gemberchutney of korianderkoekjes. Voor vanillelikeur, kardemomijs of een geslaagde pepersaus. En nog veel meer. Hoe kun je specerijen herkennen en bewaren? Welke stukjes van de plant kun je gebruiken? Vanwaar komen al die specerijen en wie heeft hun werking ooit uitgeprobeerd? Hoe maak je je eigen natuurlijke geneesmiddelen? Wat zijn de lekkerste gerechten op smaak gebracht met specerijen?

Uitgever

Davidsfonds (2008)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Kruiden en specerijen

Jill Norman (Auteur), Dave King (Fotograaf)

Uitgever

Van Dishoeck (2003)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Wat heet !

Paul Gayler (Auteur)

Uitgever

Schuyt (2001)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Uitgever

Lannoo (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

100 x curry

Thea Spierings (Auteur), Melanie Van Slochteren (Andere), Jurriaan Huting (Fotograaf)

Uitgever

Karakter (2011)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar