Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

7 Resultaten

Sorteren op
Boek
Boek

De Belgische keuken : een bourgondische culinaire traditie verovert de wereld

Eddie Niesten (Auteur)

De historie van de Belgische keuken met Vlaamse en Waalse accenten, beroemde koks en enkele recepten.

Uitgever
Taal
Serie

AO (2926)

Doelgroep
Boek

Thailand

Sjon Hauser (Auteur)

Informatie over Thailand voor wat betreft geschiedenis, steden, onderwijs, economie en cultuur. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 jaar.

Uitgever

KIT (2007)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Een hapklare historie van Frankrijk : culinaire verhalen over revolutie, oorlog en verlichting

Stéphane Hénaut (Auteur), Jeni Mitchell (Auteur)

Geschiedenis van Frankrijk aan de hand van culinaire feiten en anekdotes over gerechten en streekproducten.

Boek

Oman

Sigrid Van Roode (Auteur), Esther Wieringa (Auteur)

Informatie over Oman voor wat betreft geschiedenis, steden, onderwijs, economie en cultuur. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 11 jaar.

Uitgever

KIT (2008)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar