Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

30 Resultaten

Sorteren op
Uitgever

Deltas (2003)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Lannoo (2012)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Boek

Plan 500 gram : versterk je lichaam met meer groenten en meer fruit

Michaël Sels (Auteur)

Adviezen over een gezonde leefstijl op basis van het eten van minstens 500 gram groente en fruit per dag, met vijftig bijpassende recepten. Met kleurenfoto’s.

Uitgever

MBooks (2017)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Bessen uit de tuin : de ecologische teelt van kleinfruit

Greet Tijskens (Auteur)

Gei͏̈llustreerde handleiding voor het biologisch telen van bessen, vijgen en aardbeien.

Uitgever

Velt (2012)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Verrukkelijk onkruid : de seizoenen van Daniëlle Houbrechts en Tessa van Dam Merrett

Daniëlle Houbrechts (Auteur), Tessa Van Dam Merrett (Auteur), Stijn Verdickt (Fotograaf)

Seizoensrecepten met groenten, vruchten, kruiden en bloemen, aangevuld met informatie over de oorsprong van feestdagen als Kerstmis en Pasen.

Uitgever

Lannoo (2012)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De smaak van wildplukken : een vrolijke gids over het verzamelen en eten van planten

David Hamilton (Auteur), Jason Ingram (Fotograaf)

Wildplukken voor het hele gezin in de vier seizoenen.

Boek

Wildoogst : koken met wilde paddenstoelen, noten en vruchten

Elsje Bruijnesteijn (Auteur), Anya Van de Wetering (Fotograaf), Bella Thewes (Fotograaf)

Beschrijving van 37 in Nederland in het wild groeiende ‘bruikbare’ planten en paddenstoelen, met recepten om je wildplukoogst te verwerken tot een smakelijk gerecht.

Boek

Elke zondag heerlijk taart

Caroline Lebar (Auteur)

Heerlijke en goed uitvoerbare recepten voor prachtige fruittaarten, geschikt voor een (spring)vorm van 26 cm, voor acht personen.

Uitgever

Van Halewyck (2017)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Koken uit de natuur : lekker, gratis en gezond

Diane Dittmer (Auteur)

Recepten voor smakelijke gerechten waarbij ‘in het wild gezochte’ ingrediënten soms als smaakmaker, soms als basis gebruikt worden.

Uitgever

Terra (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar