Boek Eet wat bij je past : het kookboek : 50 recepten voor wie overgevoelig is voor voedsel Christine Tobback
Boek Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie : meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker (sacharose), citrus, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs Ineke Van Berkel
Boek Eet wat bij je past : de remedie tegen pijn, vermoeidheid en overgewicht Christine Tobback (Auteur) De Vlaamse diëtiste Christine Tobback geeft uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen. Uitgever Standaard (2009) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën, Gezondheid en voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Eet wat bij je past : het kookboek : 50 recepten voor wie overgevoelig is voor voedsel Christine Tobback (Auteur) Uitgever Standaard (2013) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Koken zonder melk of eieren Bart Debaere (Auteur) Recepten te gebruiken bij koemelkallergie, kippenei-allergie en lactose-intolerantie. Uitgever De Eenhoorn (2002) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie : meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker (sacharose), citrus, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs Ineke Van Berkel (Auteur), Tanja Van der Horst (Auteur) Uitgever Van Dishoeck (2008) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Melk zonder melk : heerlijke zuivelvrije recepten Stefaan De Wever (Samensteller), Riet Vijverman (Samensteller) Uitgever Groene Dag (2008) Taal Nederlands Onderwerp Lactosevrije gerechten Serie Groene Dag-gezondheidsgids (10) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Smikkelen en smullen : kookboek voor kinderen met voedselallergieën Anne Marie Reuzenaar (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2004) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën, Voeding ; kinderen Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Monter met Montignac ... ook bij voedselovergevoeligheid : lekkere recepten uit de natuurvoedingswinkel Anja Anker-Borst (Auteur) Uitgever Artulen (1996) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Allergievriendelijk koken : zonder gluten, lactose, soja, noten en andere allergenen Wendy Rose Scheers (Auteur) Uitgever Manteau (2013) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Glutenvrij : snel & makkelijk Robyn Russell (Auteur) Uitgever De Lantaarn (2008) Taal Nederlands Onderwerp Glutenvrije gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Melkvrij leven, glutenvrij leven : over lactose(over)gevoeligheid en coeliakie : met lekkere recepten Nora Kircher (Auteur) Uitgever De Driehoek (2003) Taal Nederlands Onderwerp Coeliakie, Glutenvrije gerechten, Lactosevrije gerechten, Lactose-intolerantie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Lekker glutenvrij Lizet Kruyff (Auteur), Henny Uffels (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Glutenvrije gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar