Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Muziek of film
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Uitvoerder
Componist
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

686 Resultaten

Sorteren op
Boek

Zout suiker vet : hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt

Michael Moss (Auteur)

Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen.

Boek

De mens is een plofkip : hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt

Teun van de Keuken (Auteur)

Bespreking van de maatschappelijke gevolgen van onverantwoordelijke voedselproductie en -marketing door de voedselindustrie, met een perspectief op een gezondere toekomst.

Boek

De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?

Chris van Tulleken (Auteur)

Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.

Boek

Giftig : zwaarlijvigheid, ongezonde voeding, ziekten : onderzoek naar de ware schuldigen

William Reymond (Auteur)

Onderzoek naar de ware oorzaak van zwaarlijvigheid en aanverwante ziekten leidt naar bacterie͏̈n en andere toxische elementen in milieu en voeding.

Artikel uit tijdschrift
Artikel uit tijdschrift

Wat hebben wij onder de kurk?

Robert Joseph (Auteur)

Taal
Onderwerp
Doelgroep