Boek Ode aan de E-nummers : waarom E-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken Rosanne Hertzberger
Boek E = eetbaar? : alle E-nummers, kunstmatige zoetstoffen en andere geur- en smaakstoffen J. Kamsteeg
Boek Ode aan de E-nummers : waarom E-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken Rosanne Hertzberger (Auteur) Uitgever Ambo|Anthos (2017) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Zout suiker vet : hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt Michael Moss (Auteur) Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen. Uitgever Carrera (2013) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsindustrie, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek E = eetbaar? : alle E-nummers, kunstmatige zoetstoffen en andere geur- en smaakstoffen J. Kamsteeg (Auteur) Uitgever Becht (2001) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Handboek ekologische voeding Diana Lauwers (Auteur) Uitgever VELT (1994) Taal Nederlands Onderwerp Biologische voeding, Vegetarisme, Voedingsleer Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Nutricijnen : zin en onzin van vitaminen en supplementen Reinhard Verlinden (Auteur) Uitgever Standaard (2011) Taal Nederlands Onderwerp Vitaminen ; voedingsleer, Voedingssupplementen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De mens is een plofkip : hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt Teun van de Keuken (Auteur) Bespreking van de maatschappelijke gevolgen van onverantwoordelijke voedselproductie en -marketing door de voedselindustrie, met een perspectief op een gezondere toekomst. Uitgever Thomas Rap (2024) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsindustrie, Gezondheid en voeding, Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen? Chris van Tulleken (Auteur) Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet. Uitgever Ambo|Anthos (© 2023) Taal Nederlands Onderwerp Emoties en voeding, Additieven ; voeding, Gezondheid en voeding, Marketing ; voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Wat zit er in uw eten? : de gids die uitlegt wat E-nummers in uw eten doen Corinne Gouget (Auteur), Will Jansen (Auteur) Uitgever Uitgeverij Bouillon! (2017) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Giftig : zwaarlijvigheid, ongezonde voeding, ziekten : onderzoek naar de ware schuldigen William Reymond (Auteur) Onderzoek naar de ware oorzaak van zwaarlijvigheid en aanverwante ziekten leidt naar bacterie͏̈n en andere toxische elementen in milieu en voeding. Uitgever De Geus (2008) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding, Voedingsindustrie, Overgewicht, Gezondheid en voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De enzymfactor : het dieet van de toekomst tegen hart- en vaatziekten, kanker en diabetes type 2 Hiromi Shinya (Auteur) Medische voedingsadviezen. Uitgever Ankh-Hermes (2009) Taal Nederlands Onderwerp Enzymtherapie, Voedingssupplementen Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Fit met voedingssupplementen : neem uw gezondheid in eigen hand Gert E. Schuitemaker (Auteur), Toine De Graaf (Auteur) Uitgever Ortho Communications and Science (2012) Taal Nederlands Onderwerp Voedingssupplementen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Gif in uw voeding : e-nummers en hun bijwerkingen, van allergie tot de ziekte van Alzheimer Jan Dries (Auteur) Uitgever Sterck & De Vreese (© 2024) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Niet beschikbaar Vind exemplaar Boek Lexicon van wijdverbreide misverstanden over voedsel : vooroordelen en misverstanden van alcohol tot zoetstof Udo Pollmer (Auteur), Susanne Warmuth (Auteur) Uitgever Bakker (2003) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsleer Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie : meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker (sacharose), citrus, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en maïs Ineke Van Berkel (Auteur), Tanja Van der Horst (Auteur) Uitgever Van Dishoeck (2008) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Wat hebben wij onder de kurk? Robert Joseph (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; wijn Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Veiligheid voorop : voedingsadditieven Carine Maillard (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Toegevoegde waarde : E-nummers in eten Elisabeth Goffin (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift De weg van de boer naar het bord Vera Dua (Auteur), André Huyghebaert (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding, Voedingsindustrie Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Voedsel van topkwaliteit Mariët Van der Werf (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding, Biotechnologie ; voeding Serie Genen, eten en weten (2), Genomics Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Zalm en spek zitten vol water en zout Raf Sauviller (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Additieven ; voeding, Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen