Boek Hommage : 50 mosselrecepten voor eenvoudige bereidingen Sergio Herman (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf) Kookboek met vijftig recepten voor gemarineerde, gekookte, gestoomde en gebakken mosselen van de bekende Zeeuwse chefkok. Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2022) Taal Nederlands Onderwerp Mosselen, Gerechten met schaal- en schelpdieren Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Easy : simpel, snel & voor elke dag : de beste recepten uit Libelle Yvette Van Boven (Auteur) Verzameling eenvoudige recepten voor het hele jaar door. Met kleurenfoto’s. Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2024) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Chutneys & zuur Jonah Freud (Auteur), Noni Kooiman (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (2021) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Chutneys Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Let's go : energierijk eten voor elke inspanning London Loy (Auteur), Nadia Van Luijk (Illustrator) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2022) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Sport en voeding Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Drankjes : warm en koud Jonah Freud (Auteur), Noni Kooiman (Auteur) Receptuur voor alcoholische en non-alcoholische dranken. Uitgever Nijgh & Van Ditmar (© 2021) Taal Nederlands Onderwerp Dranken, Cocktails Serie Nijgh Cuisine Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar