Boek Zout, vet, zuur, hitte : de vier elementen van goed koken Samin Nosrat (Auteur), Wendy MacNaughton (Illustrator) Uitgever Spectrum (2022) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsleer, Koken, Smaak, Gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar E-boek Salt, fat, acid, heat : mastering the elements of good cooking Samin Nosrat (Auteur), Michael Pollan (Inleider) Uitgever Canongate (2017) Taal Engels Onderwerp Voedingsleer, Koken, Smaak, Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur) De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten. Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Koken, Voedingsleer Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Extern Daisy Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur), Lisette Lambrichts (Verteller) De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten. Genre Luisterboeken Uitgever Luisterpunt (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Koken, Voedingsleer Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen