Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

5 Resultaten

Sorteren op
Boek

Van cake tot shake : alles over tussendoortjes

Lena Martaz (Auteur), Anke Vielfont (Illustrator)

Met veel illustraties in kleur wordt verteld wat je moet eten om gezond te blijven en groot en sterk te worden. Vanaf ca. 10 jaar.

Uitgever

Standaard (2001)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken

Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur)

De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten.

Uitgever

Kosmos-Z&K (2003)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Koken = wetenschap!

Christine Keil (Auteur), Bernhardt Link (Auteur)

Recepten voor gerechten die je zelf kunt klaarmaken, met als extra enkele experimenten met eten. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.