Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Recensie
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

23 Resultaten

Sorteren op
Extern
Boek

De middeleeuwse teljoor : eet- en drinkgewoonten in de middeleeuwen

Eric De Keyser (Auteur)

Extern
Boek
Boek

Processing, storage, distribution of food : food in the medieval rural environment

Extern
Boek
Boek

Eten in de middeleeuwen

Jan Naaijkens (Auteur)

Boek

Verandering van spijs. Tienduizend jaar voedselbereiding en eetgewoonten

Laura Kooistra (Redacteur), Luc Amkreutz (Auteur), Simone Bloo (), Peter Van den Broeke (Auteur)

Archeologische en historische inzichten over de kook- en eettradities in Nederland van de middensteentijd tot 1750.

Uitgever

Matrijs (2021)

Taal

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken