Boek Spices and comfits : collected papers on medieval food Johanna Maria van Winter (Auteur) Uitgever Prospect books (2007) Taal Engels Onderwerp Voeding ; middeleeuwen, Gastronomie; geschiedenis Boek Eetregimes in de Middeleeuwen Petra J.E.M. Van Dam (Redacteur), Johanna Maria van Winter (Redacteur) Uitgever Uitgeverij Verloren (2003) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; middeleeuwen, Eetcultuur ; middeleeuwen Serie Tijdschrift voor sociale geschiedenis (2003,4) Extern Boek De middeleeuwse teljoor : eet- en drinkgewoonten in de middeleeuwen Eric De Keyser (Auteur) Uitgever Skribis (2020) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; middeleeuwen Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Processing, storage, distribution of food : food in the medieval rural environment Uitgever Brepols (2011) Taal Meertalig Onderwerp Voeding ; middeleeuwen Serie Ruralia series of peer review papers Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Eten in de middeleeuwen Jan Naaijkens (Auteur) Uitgever De Ruiter (1989) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; middeleeuwen Serie Informatie (779) Doelgroep Alle leeftijden, Jeugd Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Tijdschrift voor Sociale Geschiedenis Uitgever Uitgeverij Verloren (2003) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; middeleeuwen Boek La vie matérielle au Moyen Age : l'apport des sources litteraires, normatives et de la pratique Emmanuelle Rassart-Eeckhout (Redacteur), Jean-Pierre Sosson (Redacteur), Claude Thiry (Redacteur), e.a. () Uitgever UCL. Institut d'Etudes Médiévales (1997) Taal Frans Onderwerp Voeding ; middeleeuwen Serie Publications de l'Institut d'Etudes Médiévales de l'UCL. Textes, études, congrés (18) Boek Holy feast and holy fast : the religious significance of food to medieval women Caroline Walker Bynum (Auteur) Uitgever University of California Press (1987) Taal Engels Serie The new historicism : studies in cultural poetics Extern Boek Fast and feast : food in medieval society Bridget Ann Henisch (Auteur) Uitgever Pennsylvania State University (1976) Taal Engels Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis, Voeding ; middeleeuwen Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Expertise et valeur des choses au moyen âge Claude Denjean (Redacteur) Uitgever Casa de Velázquez (2013) Taal Meertalig Onderwerp Voeding ; middeleeuwen, Architectuur ; geschiedenis Serie Collection de la casa de Velázquez (139) Boek Plaisirs et manières de table aux XIVe et XVe siècles Denis Milhau (Redacteur), Musée des Augustins, Toulouse (Redacteur), Hélène Videau (Redacteur) Uitgever Musée des Augustins (1992) Taal Frans Onderwerp Etiquette ; Frankrijk ; geschiedenis, Middeleeuwen ; dagelijks leven Artikel uit tijdschrift Aan tafel met Karel de Stoute Liliane Plouvier (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; middeleeuwen, Voeding ; middeleeuwen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Eten in de middeleeuwen rond 1246 Guido Van der Eecken (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; middeleeuwen Artikel uit tijdschrift Enkele gegevens over voeding in de 14de eeuw : de huishouduitgaven van de 'vrouwe van Pittem' 1386-1394 Jacques Mertens (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; middeleeuwen, Huishouden ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Enkel raadpleegbaar Vind exemplaar Boek Mode de vie et alimentation à la fin du Moyen Âge au château de Blandy-les-Tours : Approche pluridisciplinaire des latrines de la salle de l'Auditoire Marie-Claire Coste (Redacteur) Uitgever Feracf (2006) Taal Frans Onderwerp Archeologie, Voeding, Middeleeuwen Doelgroep Volwassenen Boek Verandering van spijs. Tienduizend jaar voedselbereiding en eetgewoonten Laura Kooistra (Redacteur), Luc Amkreutz (Auteur), Simone Bloo (), Peter Van den Broeke (Auteur) Archeologische en historische inzichten over de kook- en eettradities in Nederland van de middensteentijd tot 1750. Uitgever Matrijs (2021) Taal Nederlands Boek Nourritures Odile Redon (Inleider), Jean-Louis Flandrin (Auteur), Bruno Laurioux (Auteur) Uitgever Presses et Publications de l'Université de Paris VIII - Vincennes (1983) Taal Frans Onderwerp Voeding ; geschiedenis, Middeleeuwen ; dagelijks leven Serie Médievales (5) Boek Essen und Trinken in Mittelalter und Neuzeit Irmgard Bitsch (Redacteur), Trude Ehlert (Redacteur), Xenja von Ertzdorff (Redacteur), Rudolf Schulz (Redacteur) Uitgever Jan Thorbecke Verlag (1987) Taal Duits Onderwerp Voeding ; geschiedenis, Middeleeuwen ; dagelijks leven, Renaissance ; cultuurgeschiedenis Boek Germanen : eine archäologische bestandsaufnahme Heiko Steuer (Auteur), Hans-Jörg Karlsen (Auteur), Jan Schuster (Auteur), Benoit Clarys (Illustrator), Mikko Kriek (Illustrator), Michael Schmauder (Voorwoord), Matthias Wemhoff (Voorwoord) Uitgever Museum für Vor- und Frühgeschichte (2020) Taal Duits Boek Le fromage en Gaule : origines, production et consommation dans le monde antique Alain Ferdiere (Auteur), Martial Monteil (Voorwoord) Uitgever CNRS éditions (2022) Taal Frans