Artikel uit tijdschrift Enkele gegevens over voeding in de 14de eeuw : de huishouduitgaven van de 'vrouwe van Pittem' 1386-1394 Jacques Mertens
Artikel uit tijdschrift Eten.... 12, Van Cypriotische suiker tot Leidse hutsepot : gekristalliseerde suiker was dé specialiteit van middeleeuws Cyprus Charlotte Kleyn
Artikel uit tijdschrift Aan tafel met Karel de Stoute Liliane Plouvier (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; middeleeuwen, Voeding ; middeleeuwen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Enkele gegevens over voeding in de 14de eeuw : de huishouduitgaven van de 'vrouwe van Pittem' 1386-1394 Jacques Mertens (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; middeleeuwen, Huishouden ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Boek In het dierenasiel Ineke Van Kasteren (Auteur) Uitgever Wolters-Noordhoff (2000) Taal Nederlands Onderwerp Dierenasielen Serie Junior informatie. Kroon (40) Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar Boek Antwerpen à la carte : eten en de stad, van de middeleeuwen tot vandaag Leen Beyers (Redacteur), Ilja Van Damme (Redacteur) Begeleidend boek bij de vaste tentoonstelling in MAS/Museum aan de Stroom over de geschiedenis van de voedselvoorziening in Antwerpen. Uitgever BAI (2016) Taal Nederlands Onderwerp Voedselvoorziening ; Antwerpen (stad), Eetcultuur ; Antwerpen (stad) Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Eten.... 12, Van Cypriotische suiker tot Leidse hutsepot : gekristalliseerde suiker was dé specialiteit van middeleeuws Cyprus Charlotte Kleyn (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; middeleeuwen, Voeding ; Middellandse Zeegebied, Suiker Doelgroep Volwassenen