Boek Menuleer Dirk De Wilde (Auteur) Uitgever Pelckmans (2000) Taal Nederlands Onderwerp Menukunde Serie Gastronomie Doelgroep Volwassenen Boek Brood- en banketbakkerij Jan Van Herp (Auteur), Marc De Backer (Auteur), Marcel Van Frausum (Auteur) Uitgever Pelckmans (2003) Taal Nederlands Onderwerp Bakkersbedrijf, Gebak Serie Gastronomie Doelgroep Volwassenen Boek Wereldkeuken : een culinaire ontdekkingsreis Dirk De Schutter (Auteur), Luc Walgraeve (Auteur) Uitgever Pelckmans (2004) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Gastronomie Doelgroep Volwassenen Boek Basisbegrippen van de keuken Dirk De Schutter (Auteur), Dirk De Wilde (Auteur), Roger Van Heuckelom (Auteur) Uitgever Pelckmans (2007) Taal Nederlands Onderwerp Koken Serie Gastronomie Doelgroep Volwassenen Boek Basisgerechten Dirk De Schutter (Auteur), Dirk De Wilde (Auteur), Jos Goris (Auteur) Uitgever Pelckmans (2014) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten Serie Gastronomie Doelgroep Volwassenen