Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

10 Resultaten

Sorteren op
Boek

Kruiden kweken koken : alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten

Christian Claus (Auteur), Lode Claus (Auteur), Michiel Van Colenberghe (Auteur), Kris Jacobs (Fotograaf)

Informatie over de teelt, verzorging, oogst, toepassing en het bewaren van meer dan dertig bekende en minder bekende keukenkruiden. Met veertig verfijnde, bijpassende recepten.

Uitgever

Lannoo (2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Een feest van smaak : 12 maanden, 12 feesten, 12 inspiraties

Van Eccelpoel (Auteur), Femke Vandevelde (Redacteur), Kris Jacobs (Fotograaf), Smaakmakers (Auteur)

Twaalf culinaire seizoensfeesten met recepten voor gerechten en cocktails.

Uitgever

Lannoo (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Logboek van de kogge : middeleeuws schip gestrand in 't zand

Tinne Jacobs (Auteur), Kris Vandevorst (Auteur)

Verslag van het onderzoek naar het wrak van een middeleeuwse kogge, aangetroffen in de Schelde bij Antwerpen, waarbij wordt ingegaan op de middeleeuwse scheepvaart en handel en de Hanze.