Boek Groenten fermenteren : van seizoen tot seizoen Sam Dewilde (Auteur), Leentje Speybroeck (Auteur), Emelie Heller (Auteur), Wout Hendrickx (Fotograaf), Elsbeth Neyens (Fotograaf) Methoden om groenten te fermenteren en recepten waarin deze gebruikt kunnen worden. Uitgever Velt (2023) Taal Nederlands Onderwerp Groenten, Fermenteren Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Lang leve de oogst : inmaak- en bewaartechnieken om je oogst lekker te verwerken Emelie Heller (Auteur) Uitgever Velt (2015) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Lekker gesmeerd Emelie Heller () Boek Lekker gesmeerd : van groente tot spread Emelie Heller (Auteur), Leentje Speybroeck (Auteur), Nadia Tahon (Auteur) Uitgever Velt (2019) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten, Broodbeleg Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Extern Boek Ecosmos : beleg je broodje in stijl Emelie Heller (Auteur), Leentje Speybroeck (Auteur), Nadia Tahon (Auteur) Uitgever VELT (2017) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten, Broodbeleg Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Improvisatiekoken Leentje Speybroeck (Auteur), Nadia Tahon (Auteur), Emelie Heller (Auteur) Uitgever Velt (2017) Taal Nederlands Doelgroep Vanaf 12-14 jaar, Jeugd Boek Kook het seizoen Leentje Speybroeck (Auteur), Emelie Heller (Medewerker), Nadia Tahon (Medewerker), Francois De Heel (Fotograaf), Wout Hendrickx (Fotograaf) Recepten met ecologisch verantwoord voedsel en seizoensgebonden producten waarbij rekening is gehouden met het vermijden van verpakkingen, het eten van minder vlees en een eerlijke beloning voor de producent. Uitgever Velt (2018) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar