Zoekresultaten

Specification
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

4 Resultaten

Sorteren op
Boek

Groenten fermenteren : van seizoen tot seizoen

Sam Dewilde (Auteur), Leentje Speybroeck (Auteur), Emelie Heller (Auteur), Wout Hendrickx (Fotograaf), Elsbeth Neyens (Fotograaf)

Methoden om groenten te fermenteren en recepten waarin deze gebruikt kunnen worden.

Uitgever

Velt (2021)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Kook het seizoen

Leentje Speybroeck (Auteur), Emelie Heller (Medewerker), Nadia Tahon (Medewerker), Francois De Heel (Fotograaf), Wout Hendrickx (Fotograaf)

Recepten met ecologisch verantwoord voedsel en seizoensgebonden producten waarbij rekening is gehouden met het vermijden van verpakkingen, het eten van minder vlees en een eerlijke beloning voor de producent.

Uitgever

Velt (2018)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.