Boek Parijs : van chèvre chaud tot couscous merguez : acht Parijse wijken en hun keukens Danyel Couet
Boek Parijs : van chèvre chaud tot couscous merguez : acht Parijse wijken en hun keukens Danyel Couet (Auteur) Beschrijving van acht Parijse wijken waarop diverse bevolkingsgroepen hun stempel drukten met typische eetwinkels, kraampjes, restaurants etc. Met recepten uit vele wereldkeukens. Uitgever Tirion (2009) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Gastronomie ; Parijs Serie Tirion culinair Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek New Scandinavian cooking : Kopenhagen, Oslo, Stockholm, Helsinki, Antwerpen Christer Elfving (Redacteur), Danyel Couet (Auteur), Sonja Lee (Auteur) Uitgever Mo'media (2000) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Scandinavië, Elfving, Christer Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar