Extern Boek Het hoe en waarom van koken Albert Coenders (Auteur) Uitgever Het Spectrum (1993) Taal Nederlands Onderwerp Koken, Voedingsleer Serie Aula-paperback Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Extern Boek Kruidengids Albert Coenders (Auteur) Uitgever Trendboek ([jaar van uitgave niet vastgesteld]) Taal Nederlands Onderwerp Geneeskruiden, Kruiden Serie Moderne huisbibliotheek Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen Boek Kruiden en specerijenatlas Albert Coenders (Auteur), Sarah Garland (Auteur), Sanderijn Houtsma (Auteur) Uitgever Het Spectrum (1988) Taal Nederlands Onderwerp Kruiden, Specerijen Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur) De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten. Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Koken, Voedingsleer Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Extern Daisy Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur), Lisette Lambrichts (Verteller) De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten. Genre Luisterboeken Uitgever Luisterpunt (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Koken, Voedingsleer Doelgroep Volwassenen Bekijk beschikbaarheid in andere bibliotheken Exemplaar laten brengen