Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Inlezer
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

Je bent aan het zoeken in alle Vlaamse bibliotheken

5 Resultaten

Sorteren op
Extern
Boek
Boek

Het hoe en waarom van koken

Albert Coenders (Auteur)

Extern
Boek
Boek

Kruidengids

Albert Coenders (Auteur)

Boek
Uitgever

Het Spectrum (1988)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Magazijn
Boek

Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken

Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur)

De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten.

Uitgever

Kosmos-Z&K (2003)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Extern
Daisy

Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken

Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur), Lisette Lambrichts (Verteller)

De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten.

Beschikbaar in onderstaande bibliotheken