Gerlien deelt folder uit

Ontdek het goedgevulde najaarsprogramma

Dit najaar heeft ARhus opnieuw heel wat activiteiten in petto voor groot en klein. Van voorleesmomenten en boekvoorstellingen over workshops en infosessies tot rondleidingen en meer. Je ontdekt het programma in de kalender op deze website en ook in de gloednieuwe brochures die je binnenkort in alle afdelingen van ARhus vindt.

Krijg je graag een programmafolder bij je thuis in de bus? Stuur een mailtje met je gegevens naar info@arhus.be of bel naar 051 69 18 00 en we bezorgen je begin september een exemplaar met de post.

Inschrijven voor activiteiten

Voor sommige activiteiten dien je vooraf in te schrijven.

  • Je kan nu al inschrijven voor activiteiten die doorgaan in september.
  • Voor alle andere activiteiten (na september) openen de inschrijvingen op vrijdag 30 augustus. 
  • Uitzondering hierop is het ontbijt in het ARhus Café op zondag 15 september. Omwille van het beperkte aantal plaatsen en de grote interesse worden de inschrijvingen - net zoals voor de brunch op zondag 17 november - op vrijdag 30 augustus, stipt om 16u00, gestart.

Leden nemen gratis deel aan betalende activiteiten

Als lid van ARhus heb je heel wat voordelen. Zo ontleen je naar hartenlust boeken, cd's, dvd's, games, ... , maar kan je ook digitale kranten en e-boeken lezen of onze computers, printers en software gebruiken. Maar als lid neem je ook gratis deel aan (de meeste) betalende activiteiten die georganiseerd worden. Ook wie lid is van een Midwest-bibliotheek en houders van een vrijetijdspas nemen gratis deel. Uitzonderingen zijn mogelijk, bijvoorbeeld in het geval van workshops met materiaal, activiteiten met proevertjes, ... 

Ben je geen lid van de bibliotheek en wil je deelnemen aan een betalende activiteit? Dan kan je kiezen om:

  • 5 euro te betalen, zonder lid te worden van ARhus
  • 5 euro te betalen en meteen ook lid te worden van ARhus, om zo een jaar lang te genieten van alle voordelen

Naast betalende activiteiten bevat het programma ook heel wat gratis activiteiten, zoals bijvoorbeeld voorleesmomenten. Die blijven gratis voor iedereen, ongeacht of je lid bent van de bibliotheek of niet. Per activiteit vind je steeds meer info over de prijs terug.