Boek Voedsel : veilig kopen, koken en bewaren Georgie Dom (Auteur) Uitgever Consumentenbond (2002) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Gezondheid en voeding, Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Boek De wereld achter ons voedsel Henk Gloudemans (Redacteur), John Habets (Redacteur) Kunnen we op een duurzame manier de wereldbevolking voeden in harmonie met de natuur en de draagkracht van de aarde? Deze vraag staat centraal in De wereld achter ons voedsel. Uitgever Stichting Werelddelen ([2016]) Taal Nederlands Onderwerp Duurzame ontwikkeling, Voedselvoorziening, Voedselprobleem Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Besmette etenswaar : zorg om kostgangers J.H.J. Huis in 't Veld (Auteur), A.M.M. Hoogenboom-Verdegaal (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Horden opwerpen voor voedselbedervers Bennie Mols (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Schone keuken : meer dan wenselijk Els Verweire (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Hygiëne, Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Cleane keuken : het belang van hygiëne Jan Etienne (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Hygiëne, Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift De giftige dis Wim Daems (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Bacteriën, Voedingsmiddelen ; microbiologie, Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Veilig voedsel, vuile handen Taal Nederlands Onderwerp Hygiëne ; kinderen, Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Dood door eten : besmet graan maakte grote aantal slachtoffers in de Middeleeuwen Martijn Rus (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voedselvergiftiging ; middeleeuwen Doelgroep Volwassenen