Boek Lactose, gluten & co : over hoe belangrijk voeding is voor je maag en darmen, en de mythes die daarover bestaan Danny De Looze
Boek Het glutengevaar : de sluipmoordenaars van je brein : de onthutsende waarheid over granen, koolhydraten en suiker David Perlmutter
Boek Allergievriendelijk koken : zonder gluten, lactose, soja, noten en andere allergenen Wendy Rose Scheers
Boek Eet wat bij je past : het kookboek : 50 recepten voor wie overgevoelig is voor voedsel Christine Tobback
Boek Gezond of gezondigd? Christine Tobback (Auteur), Kenny De Meirleir (Auteur) Uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen. Uitgever Standaard (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Voedselintoleranties, Voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Lactose, gluten & co : over hoe belangrijk voeding is voor je maag en darmen, en de mythes die daarover bestaan Danny De Looze (Auteur) Uitgever Borgerhoff & Lamberigts (2019) Taal Nederlands Onderwerp Ziekten van de spijsvertering, Spijsvertering, Voedselintoleranties, Voedselallergieën, Coeliakie, Lactose-intolerantie, Prikkelbaredarmsyndroom Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Eet wat bij je past : de remedie tegen pijn, vermoeidheid en overgewicht Christine Tobback (Auteur) De Vlaamse diëtiste Christine Tobback geeft uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen. Uitgever Standaard (2009) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën, Gezondheid en voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het glutengevaar : de sluipmoordenaars van je brein : de onthutsende waarheid over granen, koolhydraten en suiker David Perlmutter (Auteur), Kristin Loberg (Medewerker) Uitgever Luitingh-Sijthoff (2013) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Hersenen, Coeliakie Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Allergievriendelijk koken : zonder gluten, lactose, soja, noten en andere allergenen Wendy Rose Scheers (Auteur) Uitgever Manteau (2013) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Eet wat bij je past : het kookboek : 50 recepten voor wie overgevoelig is voor voedsel Christine Tobback (Auteur) Uitgever Standaard (2013) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar