Boek De lekkerste Libelle desserts : 100 zoete verwennerijen met fruit, room en chocolade Hilde Debisschop
Boek Lekker & licht. 5, Desserts Francine Vermeiren (Auteur), Els Goethals (Auteur), Luk Thys (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2008) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten, Vermageringsdiëten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Culinaire hapjes José Maréchal (Auteur), Charlotte Lascève (Fotograaf), Delphine De Montalier (Andere) Uitgever Good Cook (2008) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten, Hapjes Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Chocolade zonder grenzen Jean-Pierre Wybauw (Auteur), Frank Croes (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2005) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met chocolade Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek De lekkerste Libelle desserts : 100 zoete verwennerijen met fruit, room en chocolade Hilde Debisschop (Redacteur) Uitgever Lannoo (2014) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten Serie Libelle Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Desserts Roger Van Damme (Auteur), Marc Declercq (Redacteur), Frank Croes (Fotograaf) Uitgever NJAM! (2011) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Basic ijs Christophe Declercq (Auteur), Lennert Deprettere (Fotograaf) Uitgever Lannoo (2012) Taal Nederlands Onderwerp Consumptie-ijs, Nagerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De desserts : 72 recepten stap voor stap Marianne Magnier-Moreno (Auteur), Frédéric Lucano (Fotograaf) Uitgever Standaard (2008) Taal Nederlands Onderwerp Nagerechten Serie Kookschool Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Baked Louie's : alles wat in de oven past Louie Van Nieuwenborgh (Auteur) Uitgever Davidsfonds (2014) Taal Nederlands Onderwerp Gebak, Ovengerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Snoep goed : natuurlijk zoete toetjes en traktaties Galit Hahn (Auteur), Vardit Kohn (Auteur) Recepten voor gezonde zoete tussendoortjes, gebakjes en koekjes. Met veel kleurenfoto's en -tekeningen. Onder begeleiding vanaf ca. 10 jaar. Uitgever Pereboom (2005) Taal Nederlands Onderwerp Gebak Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het grote Larousse patisserieboek Uitgever Lannoo (2012) Taal Nederlands Onderwerp Gebak Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek De kers op de taart : culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie Bart Van Leuven (Fotograaf), Hilde Deweer (Redacteur), Heide-Mieke Scherpereel (Redacteur) Uitgever Stichting Kunstboek (2010) Taal Nederlands Onderwerp Taarten (zoet), Nagerechten Serie Hotelschool Spermalie (5) Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Taarten en toetjes : creatief bakken met kinderen Robert Inghelram (Auteur), Kolet Janssen (Auteur) Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je allerlei taarten, koekjes en toetjes kunt maken. Met kleurentekeningen. Vanaf ca. 10 jaar. Uitgever Davidsfonds/Infodok (2005) Taal Nederlands Onderwerp Gebak Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Magazijn Vind exemplaar