Boek Vers van het land : genieten van seizoensproducten Leanne Kitchen (Auteur) Uitgever Terra (2007) Taal Nederlands Onderwerp Biologische gerechten, Fruitgerechten, Groentegerechten Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek No food to waste : duurzaam en ecologisch koken zonder moeite Jorun Verheyden (Auteur), Jan Crab (Fotograaf) Uitgever Davidsfonds (2015) Taal Nederlands Onderwerp Vegetarische gerechten, Biologische gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Wat de pot schaft : frisse recepten voor een duurzame keuken Filip Fransen (Auteur), Marco Mertens (Illustrator) Kookboek met recepten om miliebewust te koken. Het bevat naast 70 recepten ook informatie over verwante thema’s zoals bv. het bewaren van groenten en fruit, fair trade etc. Uitgever Davidsfonds (2012) Taal Nederlands Onderwerp Biologische gerechten, Milieubewust consumeren Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar