Boek Koken = wetenschap! Christine Keil (Auteur), Bernhardt Link (Auteur) Recepten voor gerechten die je zelf kunt klaarmaken, met als extra enkele experimenten met eten. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar. Uitgever Standaard (2008) Taal Nederlands Onderwerp Kinderkookboeken, Proeven (wetenschappen) Serie Technopolis : waar experimenteren fun is Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar Boek Zout, vet, zuur, hitte : de vier elementen van goed koken Samin Nosrat (Auteur), Wendy MacNaughton (Illustrator) Uitgever Spectrum (2020) Taal Nederlands Onderwerp Voedingsleer, Koken, Smaak, Gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Kookgeheimen : wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken Albert Coenders (Auteur), Frans M. De Jong (Auteur) De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel. Met recepten. Uitgever Kosmos-Z&K (2003) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Koken, Voedingsleer Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar E-boek Salt, fat, acid, heat : mastering the elements of good cooking Samin Nosrat (Auteur), Michael Pollan (Inleider) Uitgever Canongate (2017) Taal Engels Onderwerp Voedingsleer, Koken, Smaak, Gerechten Doelgroep Volwassenen Boek Van cake tot shake : alles over tussendoortjes Lena Martaz (Auteur), Anke Vielfont (Illustrator) Met veel illustraties in kleur wordt verteld wat je moet eten om gezond te blijven en groot en sterk te worden. Vanaf ca. 10 jaar. Uitgever Standaard (2001) Taal Nederlands Onderwerp Kinderkookboeken, Voedingsleer Doelgroep Vanaf 9-11 jaar, Jeugd Beschikbaar Vind exemplaar