Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

5 Resultaten

Sorteren op
Boek

Zelf kaas maken : van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas

Morgan McGlynn (Auteur)

Gids voor het maken van kaas, met recepten waarin de kazen verwerkt worden.

Uitgever

Terra (2022)

Taal
Doelgroep
Uitgeleend
Boek

Het kaasboek : de crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen

Giedo De Snijder (Auteur), Frédéric Van Tricht (Auteur), Lotte De Snijder (Auteur)

Verhalen en anekdotes over de productie van internationale rauwmelkse kazen, met aandacht voor het ambacht van de kaasmaker, de dieren en de grondstoffen.

Uitgever

Lannoo (© 2022)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.