Boek Waterkefir, melkkefir : lekker, gezond en zo klaar Peter Bauwens (Auteur) Uitgever Deltas (2006) Taal Nederlands Onderwerp Kefir Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Zelf kaas maken : 50 heerlijke kazen die u kunt maken in uw eigen keuken Tim Smith (Auteur) Uitgever Veltman (2007) Taal Nederlands Onderwerp Kaas, Zuivelbereiding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Driehonderd jaar van melk tot boter Marcel De Jonghe (Auteur), Jozef Penninck (Auteur) Uitgever Heemkundige kring M. Van Coppenolle (1984) Taal Nederlands Onderwerp Zuivelbereiding Boek Zelf kaas maken : van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas Morgan McGlynn (Auteur) Gids voor het maken van kaas, met recepten waarin de kazen verwerkt worden. Uitgever Terra (2022) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten met kaas, Kaas, Zuivelbereiding Doelgroep Volwassenen Uitgeleend Vind exemplaar Boek Het kaasboek : de crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen Giedo De Snijder (Auteur), Frédéric Van Tricht (Auteur), Lotte De Snijder (Auteur) Verhalen en anekdotes over de productie van internationale rauwmelkse kazen, met aandacht voor het ambacht van de kaasmaker, de dieren en de grondstoffen. Uitgever Lannoo (© 2022) Taal Nederlands Onderwerp Zuivelbereiding, Kaas ; encyclopedieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar