Boek Eet wat bij je past : het kookboek : 50 recepten voor wie overgevoelig is voor voedsel Christine Tobback
Boek Gezond of gezondigd? Christine Tobback (Auteur), Kenny De Meirleir (Auteur) Uitleg over het voorkomen en behandelen van voedselovergevoeligheden die niet altijd direct uit bloedwaarden zijn te herkennen. Uitgever Standaard (2011) Taal Nederlands Onderwerp Gezondheid en voeding, Voedselintoleranties, Voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Eet wat bij je past : het kookboek : 50 recepten voor wie overgevoelig is voor voedsel Christine Tobback (Auteur) Uitgever Standaard (2013) Taal Nederlands Onderwerp Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Koken voor kids met allergieën : glutenvrij, zuivelvrij, eivrij Susan Tomnay (Redacteur), Maree Homer (Fotograaf) Recepten voor o.a. ontbijt, lunch en avondeten voor kinderen met een voedselallergie worden stapsgewijs uitgelegd. Met tips over het omgaan met allergiee͏̈n. Met veel kleurenfoto's. Voor opvoeders van kinderen van ca. 4 t/m 12 jaar. Uitgever De Lantaarn (2013) Taal Nederlands Onderwerp Voedselallergieën ; kinderen, Dieetgerechten ; voedselallergieën Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Voedselallergieën bij baby's en kinderen Cora de Vos (Auteur) Uitgever Van Holkema & Warendorf (1999) Taal Nederlands Onderwerp Voedselallergieën ; kleuters, Voedselallergieën ; baby's Serie Op de groei Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar