Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

3 Resultaten

Sorteren op
Boek

Van boerderij naar tafel

Richard Spilsbury (Auteur), Louise Spilsbury (Auteur)

Welke reis leggen levensmiddelen af voordat ze in de winkels liggen? Ingegaan wordt op de productie en het transport. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.

Boek

Chocolade maken

Clint Twist (Auteur)

Voorzien van veel foto's in kleur wordt verteld welke technieken wetenschappers gebruiken om voedingsmiddelen te verbeteren of te vervangen. Vanaf ca. 12 jaar.

Uitgever

Biblion (2006)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Volg je eten

Buffy Silverman (Auteur)

Waar komt je pizza vandaan? Tijdens een reis rond de wereld gaan we op zoek naar ingredie͏̈nten als tarwe, tomaten, conserven, kaas, mozzarella en salami. Met bijbehorende geografische kaarten en grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar, ook voor moeilijke lezers.

Uitgever

Biblion (2008)

Taal
Onderwerp
Serie
Doelgroep
Beschikbaar

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.