Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

6 Resultaten

Sorteren op
Boek

Zout suiker vet : hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt

Michael Moss (Auteur)

Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen.

Boek

Wat (w)eten we? : de waarheid over ons voedsel

Laurens De Meyer (Auteur)

Een oproep tot nadenken over eten, met wetenschappelijk onderbouwde informatie.

Boek

Het rode goud : de tomaat en het kapitalisme

Jean-Baptiste Malet (Auteur)

Journalistieke reportage over de industriële verwerking van tomaten en de (wan)toestanden die zich daarbij voordoen.

Uitgever

EPO (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De wereld volgens Monsanto : van dioxine tot gentechgewassen : een multinational die het goed met u voor heeft

Marie-Monique Robin (Auteur)

Kritisch journalistiek onderzoek naar de activiteiten van de Amerikaanse chemische multinational Monsanto, wereldleider op het gebied van gentechnologie.