Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

10 Resultaten

Sorteren op
Boek

Geschiedenis van de dorst : twintig eeuwen drinken in de Lage Landen

Raymond Van Uytven (Auteur)

Een chronologisch overzicht van de drankproductie en -consumptie in de Lage Landen, van de wijnbouw in het Romeinse Rijk, over de 'brandewijninvasie' in de koloniale tijd, tot het succes van de brouwerijgroep Interbrew/InBev.

Boek
Uitgever

Agon (1994)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Delizia! : de geschiedenis van de Italianen en hun keuken

John Dickie (Auteur)

Geschiedenis van de Italiaanse eetcultuur die door allerlei historische ontwikkelingen is bei͏̈nvloed.

Uitgever

Ambo (2008)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Eten en drinken

Silvia Malaguzzi (Auteur), Murk Salverda (Bewerker)

Overzicht in woord en beeld van het onderwerp 'eten en drinken' in de schilderkunst.