Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 3, Koken op de Krim : chefkok Alexis Soyer, de Florence Nightingale van de keuken Lizet Kruyff
Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 5, Het goulashkanon : oorlogseten, de Duitse veldkeuken Lizet Kruyff
Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 3, Koken op de Krim : chefkok Alexis Soyer, de Florence Nightingale van de keuken Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; leger Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 5, Het goulashkanon : oorlogseten, de Duitse veldkeuken Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; leger, Leger ; Duitsland ; Wereldoorlog I Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 1, Romeinse rats Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Romeinse Rijk, Romeinse gerechten, Leger ; Romeinse Rijk, Voeding ; leger Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 2, Kip ik heb je! : Normandiërs en Angel-Saksen Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Europa ; geschiedenis, Voeding ; leger Doelgroep Volwassenen