Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

6 Resultaten

Sorteren op
Boek

Vlees, vis en eieren

Susan Martineau (Auteur), Hel James (Auteur)

Uitgelegd wordt hoe belangrijk vlees, vis en eieren zijn voor onze voeding. Met informatie over deze voedingsmiddelen en of ze goed zijn voor onze gezondheid. Met kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2008)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Vlees & vis

Vic Parker (Auteur)

Eet je weleens kip of tonijn? Is dat gezond? Lees wat voor leven schapen en kippen hebben op de boerderij. Met uitleg van enige recepten, kleine foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.

Uitgever

Corona (© 2016)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Hamburgers in het paradijs : voedsel in tijden van schaarste en overvloed

Louise O. Fresco (Auteur)

Analyse van onze omgang met voedsel en landbouw in tijden van schaarste en overvloed

Uitgever

Prometheus (2013)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar