Boek Rooktechnieken : de lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer Annerose Sieck
Boek Roken, drogen en pekelen Dick Strawbridge (Auteur), James Strawbridge (Auteur) Instructies voor het zelf conserveren van voedingsmiddelen, afgewisseld met recepten. Uitgever Fontaine (2013) Taal Nederlands Onderwerp Drogen van voedingsmiddelen, Roken van voedingsmiddelen, Pekelen van voedingsmiddelen Serie Uit eigen tuin & keuken Doelgroep Volwassenen Boek Roken Peter De Clercq (Auteur), Gerben Callus (Auteur), Lennert Deprettere (Fotograaf) Leidraad voor het roken van levensmiddelen; voor beginners. Met recepten. Uitgever Roularta (2003) Taal Nederlands Onderwerp Roken van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Boek Zout op het vuur : buiten koken met Nick & Kevin Nick Van Hoof (Auteur), Kevin Kegeleers (Auteur) Uitgever Angèle (2018) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten, Barbecuegerechten, Grillgerechten, Roken van voedingsmiddelen, Primitieve kooktechnieken Doelgroep Volwassenen Boek Rooktechnieken : de lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer Annerose Sieck (Auteur) Uitgever Veltman (2013) Taal Nederlands Onderwerp Roken van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Boek Technieken & recepten voor het roken van vlees, vis, groente en nog veel meer Ardie A. Davis (Auteur) Uitgever Veltman Uitgevers (2018) Taal Nederlands Onderwerp Roken van voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Boek Book of bacon Jord Althuizen (Auteur), Rokus de Jong (Auteur), Remko Kraaijeveld (Fotograaf) Verzameling recepten voor het maken en bereiden van bacon, met reis- en slagersreportages uit Nederland, Amerika en Canada. Met kleurenfoto’s. Uitgever Kosmos (2024) Taal Nederlands Onderwerp Barbecuegerechten, Vleesgerechten, Roken van voedingsmiddelen Serie Smokey goodness Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Gezondheid onder vuur? : roken en roosteren Elisabeth Goffin (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Roken van voedingsmiddelen, Gezondheid en voeding Doelgroep Volwassenen