Zoekresultaten

Specification
Leeftijd
Fictie of Non-fictie
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Genre
Uitgegeven tussen

12 Resultaten

Sorteren op
Boek

Brood, rijst en pasta

Susan Martineau (Auteur), Hel James (Auteur)

Uitgelegd wordt hoe belangrijk brood, rijst en pasta zijn voor onze voeding. Met informatie over de productie van deze graanproducten en of ze goed zijn voor onze gezondheid. Met kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2008)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Pasta

Soizic Chomel de Varagnes (Auteur), Maud Argaïbi (Fotograaf)

Uitgever

Manteau (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Groeien aardappelen aan bomen?

Sabine Rahn (Auteur), Günther Jakobs (Illustrator)

Gijs en zijn zusje Eva gaan samen met papa en mama naar de boerderij. Zo zien ze waar melk vandaan komt en hoe kaas wordt gemaakt. Prentvertelling met paginagrote tekeningen, waarin wordt verteld waar allerlei voedingsmiddelen vandaan komen of hoe ze worden gemaakt. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar; zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.

Uitgever
Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Alles over pasta

Stefano Manti (Auteur), Thea Spierings (Auteur), Désirée Verkaar (Redacteur)

Uitgever

Standaard (2007)

Taal
Doelgroep
Magazijn
Boek

Pasta

Jeske Decock (Redacteur)

Boek
Uitgever

Noordhoff (2009)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Caplan (2009)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Pizza & pasta

Karin Luiten (Auteur)

Waarom zou je zelf niet eens (Turkse) pizza of pasta maken? Bijna vijftien recepten voor allerlei soorten pizza's en pasta's worden stap voor stap uitgelegd. Met eetweetjes en kleine grappige kleurenillustraties en-foto's. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 jaar.

Boek

Granen easy

Anna Hampton (Auteur)

Recepten voor de grote en kleine trek, van lichte salades tot stevige vegetarische en veganistische maaltijden en schaaltjes met vlees of vis.

Uitgever

Becht (2016)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar