Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Leeftijd
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

8 Resultaten

Sorteren op
Boek

Brood, rijst en pasta

Susan Martineau (Auteur), Hel James (Auteur)

Uitgelegd wordt hoe belangrijk brood, rijst en pasta zijn voor onze voeding. Met informatie over de productie van deze graanproducten en of ze goed zijn voor onze gezondheid. Met kleurenfoto's en tekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.

Uitgever

Corona (2008)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Uitgever

Deltas (1986)

Taal
Onderwerp
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

Bruschetta easy

Sabrina Fauda-Rôle (Auteur), Akiko Ida (Fotograaf)

Recepten om bruschetta te beleggen.

Uitgever

Becht (2016)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Uitgever

Becht (2015)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar