Artikel uit tijdschrift Oxidaties aan het kookfornuis : Hervé This beoefent de wetenschap van de moleculaire gastronomie Maximilien Meurs
Boek Keukenlab : word een betere kok door te koken met kennis Eke Mariën (Auteur), Jan Groenewold (Auteur), Saskia van Osnabrugge (Fotograaf), Tijs Koelemijer (Illustrator) Uitgever Nijgh & Van Ditmar (2019) Taal Nederlands Onderwerp Koken, Gerechten, Moleculaire gastronomie Doelgroep Volwassenen Boek Chemie in de keuken Hervé This (Auteur) Uitgever Natuurwetenschap en Techniek (2008) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie, Voedingsleer, Voedingsmiddelen ; chemie Serie Wetenschappelijke bibliotheek (96) Doelgroep Volwassenen Boek Moleculair koken : de technieken verklaard, de allernieuwste recepten Anne Cazor (Auteur), Christine Liénard (Auteur), Julien Attard (Fotograaf) Uitgever Good Cook (2009) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie, Koken Serie Creatief culinair Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Oxidaties aan het kookfornuis : Hervé This beoefent de wetenschap van de moleculaire gastronomie Maximilien Meurs (Interviewer), Hervé This (Geïnterviewde) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Met de garde in de proefbus : moleculaire gastronomie Elisabeth Goffin (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Kaas uit het buisje Jop De Vrieze (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Moleculaire gastronomie, Koken Doelgroep Volwassenen