Boek Hygiëne op de werkvloer : snelcursus verplichte voedingsmiddelenhygiëne voor werknemers, zaakvoerders en consumenten C. Van Belle
Boek 100 jaar medische leugens : hoe medicijnen en voedsel je gezondheid ondermijnen Randall Fitzgerald
Artikel uit tijdschrift L'état belge face aux enjeux de qualité alimentaire dans la seconde moitié du 19e siècle : responsabilisation et institutionnalisation consacrées par les lois des 17 mars 1856 et 4 août 1890 relatives à la falsification alimentaire Flore Guiot
Boek Analysemethoden voor voeding : recente ontwikkelingen Leo Nollet (Redacteur), Mia Eeckhout (Medewerker), Peter Maene (Medewerker), Kathy Messens (Medewerker) Uitgever LannooCampus (2006) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Kwaliteit van levensmiddelen M.G. Van den Berg (Auteur) Uitgever Kluwer (1993) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Serie Kwaliteitskunde Boek Ingepakt smaakt lekker Chris Mullie (Auteur) Uitgever Uitgeverij Bibliodroom (2021) Taal Nederlands Onderwerp Voedselveiligheid, Verpakkingen, Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Hygiëne op de werkvloer : snelcursus verplichte voedingsmiddelenhygiëne voor werknemers, zaakvoerders en consumenten C. Van Belle (Auteur), G. Moeyaert (Auteur), K. Neyts (Auteur) Uitgever Die Keure (1998) Taal Nederlands Onderwerp Hygiëne, Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek 100 jaar medische leugens : hoe medicijnen en voedsel je gezondheid ondermijnen Randall Fitzgerald (Auteur) Kritisch onderzoek naar de slechte invloed van synthetische voedingsmiddelen en medicijnen op de gezondheid. Uitgever Ankh-Hermes (2008) Taal Nederlands Onderwerp Klinische ecologie, Voedselveiligheid, Gezondheid en voeding, Geneesmiddelen en gezondheid Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift L'état belge face aux enjeux de qualité alimentaire dans la seconde moitié du 19e siècle : responsabilisation et institutionnalisation consacrées par les lois des 17 mars 1856 et 4 août 1890 relatives à la falsification alimentaire Flore Guiot (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Het toezicht op de voedingswaren door de gemeente : burgemeester en minister van volksgezondheid dragen een zware verantwoordelijkheid Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Slachtafval gekeurd : hoe veilig en hoe nuttig? Caroline De Ruyck (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Geen knollen voor citroenen : het keuren van waren R. Ten Broeke (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Gezonde vluggertjes Nicolas Rousseau (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen, Salades Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Topprestaties in de wei : de koe van tegenwoordig Jan Etienne (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Koeien, Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Veilig voedsel in het rusthuis Danielle Slap (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen, Voeding ; ouderen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Niet alles is koek en ei : hoe veilig in ons voedsel? Marleen Finoulst (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Schimmels ; voeding, Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Wat eten we vandaag ? Ann De Ron (Auteur), Peter Breyne (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Genetische manipulatie ; voeding, Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen Doelgroep Volwassenen Boek Voedsel : veilig kopen, koken en bewaren Georgie Dom (Auteur) Uitgever Consumentenbond (2002) Taal Nederlands Onderwerp Conserveren van voedingsmiddelen, Gezondheid en voeding, Voedselvergiftiging Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Voedselveiligheid in de Europese Unie Bart Staes (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen ; EU Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Een woord is een woord Nicolas Rousseau (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen ; EU Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift Weet wat je eet Peter Van Dyck (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen ; EU Doelgroep Volwassenen Artikel uit tijdschrift De waarheid voortaan : beloftes op het etiket Marleen Finoulst (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Kwaliteitszorg ; voedingsmiddelen ; EU Doelgroep Volwassenen