Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Uitgegeven tussen

5 Resultaten

Sorteren op
Boek

De mens is een plofkip : hoe de voedingsindustrie ons ziek maakt

Teun van de Keuken (Auteur)

Bespreking van de maatschappelijke gevolgen van onverantwoordelijke voedselproductie en -marketing door de voedselindustrie, met een perspectief op een gezondere toekomst.

Boek

Zout suiker vet : hoe de voedselindustrie ons in zijn greep houdt

Michael Moss (Auteur)

Kritische beschouwing over de praktijken van de hedendaagse voedingsindustrie om de consumenten ongezond voedsel op te dringen.

Boek

Het rode goud : de tomaat en het kapitalisme

Jean-Baptiste Malet (Auteur)

Journalistieke reportage over de industriële verwerking van tomaten en de (wan)toestanden die zich daarbij voordoen.

Uitgever

EPO (2019)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek

De voedselfuik : waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?

Chris van Tulleken (Auteur)

Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.