Zoekresultaten

Specification
Materiaal
Taal
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

8 Resultaten

Sorteren op
Boek

De chefs van België : de smaakmakers van de Belgische keuken

Willem Asaert (Auteur), Marc Declercq (Auteur), Kris Vlegels (Fotograaf), Andrew Verschetze (Fotograaf)

Interviews met ruim dertig Belgische topchefs over hun werk, visie op het vak en recepten op topniveau.

Uitgever

Lannoo (2011)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Uitgever

Luster (2021)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar
Boek
Boek

De Belgische keuken : een bourgondische culinaire traditie verovert de wereld

Eddie Niesten (Auteur)

De historie van de Belgische keuken met Vlaamse en Waalse accenten, beroemde koks en enkele recepten.

Uitgever
Taal
Serie

AO (2926)

Doelgroep
Enkel raadpleegbaar
Boek
Uitgever

Lannoo (1989)

Taal
Doelgroep
Beschikbaar