Boek Geschiedenis op uw bord : leuke verhalen over het ontstaan van de naam van gerechten en voedingsmiddelen Eric De Maerteleire
Boek Geschiedenis op uw bord : leuke verhalen over het ontstaan van de naam van gerechten en voedingsmiddelen Eric De Maerteleire (Auteur) Uitgever Roularta (2008) Taal Nederlands Onderwerp Etymologie ; voeding, Gerechten ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Weet wie je eet : hoe beroemde figuren op de menukaart belandden Marcel Grauls (Auteur) Uitgever Van Halewyck (2010) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; geschiedenis, Nederlandse eponiemen, Bekende personen Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Rabarber, ragout en ratatouille : de herkomst van culinaire termen Fred Spaargaren (Auteur) Achtergrondinformatie en anekdotes over de herkomst van bekende culinaire termen. Uitgever BZZTôH (2006) Taal Nederlands Onderwerp Etymologie ; voeding Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Over koetjes en kalfjes Els Hendrickx (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Etymologie ; voeding Doelgroep Volwassenen