Boek Smaken verschillen : eetcultuur in Engeland en Frankrijk vanaf de middeleeuwen tot nu Stephen Mennell
Boek De keuken van meesters en meiden : klassenverschillen aan tafel 1900-1960 Diane De Keyzer (Auteur) Uitgever Van Halewyck (1997) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; België ; 20ste eeuw Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Eten door de eeuwen : de geschiedenis van de culinaire cultuur Wina Born (Auteur) Uitgever Bosch en Keuning (1989) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Smaken verschillen : eetcultuur in Engeland en Frankrijk vanaf de middeleeuwen tot nu Stephen Mennell (Auteur) Uitgever Bakker (1989) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Frankrijk ; geschiedenis, Eetcultuur ; Groot-Brittannië ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Schransen en schraalhansen Peter Nijssen (Auteur) Uitgever Amber (1992) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Europa aan tafel : een verkenning van onze eet- en tafelcultuur Uitgever MIM (1993) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis Serie Orteliusreeks Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Een kwestie van smaak : menu's, kookboeken en culinaire archivalia Diane 's Heeren (Auteur) Uitgever Archief en Museum voor het Vlaamse Cultuurleven (1994) Taal Nederlands Serie Publikaties van de stadsbibliotheek en het archief en museum voor het Vlaamse cultuurleven (44-45) Niet beschikbaar Vind exemplaar Boek Arm en rijk aan tafel : tweehonderd jaar eetcultuur in België Peter Scholliers (Auteur) Uitgever EPO (1993) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; België ; geschiedenis Serie BRTN-educatieve uitgaven Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Aan de kook : een halve eeuw keukengeschiedenis Jan Raymaekers (Auteur) Uitgever Van Halewyck (2016) Taal Nederlands Onderwerp Keukens ; geschiedenis, Keukens ; Vlaanderen, Eetcultuur ; Vlaanderen ; 1950- Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Twintig eeuwen koken en eten : op zoek naar de eetcultuur van onze voorouders : met tientallen historische recepten die het proeven waard zijn ! Lizet Kruyff (Auteur), Judith Schuyf (Auteur) Uitgever Kosmos-Z&K (1997) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; geschiedenis, Gerechten Serie Culinaire boekerij Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar