Boek Lieve schat, wat vind je lekker? : het koocboec van Antonius Magirus (1612) en de Italiaanse keuken van de renaissance Jozef Schildermans
Boek Smaken verschillen : over tafelen en mode in West-Europa van 500 tot nu Raymond Van Uytven (Auteur) Uitgever Davidsfonds (2010) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Europa ; geschiedenis, Mode ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Europa aan tafel : een cultuurgeschiedenis van eten en drinken Léo Moulin (Auteur) Cultuurhistorische achtergrond en betekenis van onze voedingsgewoonten. Uitgever Mercatorfonds (2002) Taal Nederlands Onderwerp Drinkcultuur ; geschiedenis, Eetcultuur ; geschiedenis Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Het soepblik van Napoleon : de geschiedenis van Europa in 25 gerechten Jeroen Bert (Auteur), Roland De Beule (Auteur) Uitgever Vrijdag (2012) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Europa ; geschiedenis, Gerechten Doelgroep Volwassenen Beschikbaar Vind exemplaar Boek Zorg voor geest en lichaam Uitgever HD Communication Consultants (1993) Taal Nederlands Onderwerp Geneeskunde ; geschiedenis, Gezondheidszorg ; geschiedenis Serie De wording van Europa (8) Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Honger en overvloed Massimo Montanari (Auteur) Uitgever Agon (1994) Taal Nederlands Onderwerp Voeding ; geschiedenis Serie Europese contouren Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Boek Lieve schat, wat vind je lekker? : het koocboec van Antonius Magirus (1612) en de Italiaanse keuken van de renaissance Jozef Schildermans (Auteur), Hilde Sels (Auteur), Marleen Van der Molen-Willebrands (Auteur) Uitgever Davidsfonds (2007) Taal Nederlands Onderwerp Gerechten ; Italië, Eetcultuur ; Vlaanderen ; 17de eeuw, Kookboeken ; 16de eeuw Doelgroep Volwassenen Magazijn Vind exemplaar Artikel uit tijdschrift Eetverleden. 2, Kip ik heb je! : Normandiërs en Angel-Saksen Lizet Kruyff (Auteur) Taal Nederlands Onderwerp Eetcultuur ; Europa ; geschiedenis, Voeding ; leger Doelgroep Volwassenen