Zoekresultaten

Specification
Uitgever
Onderwerpen
Auteur
Uitvoerder
Recensie
Uitgegeven tussen

5 Resultaten

Sorteren op
Boek

Geschiedenis van de dorst : twintig eeuwen drinken in de Lage Landen

Raymond Van Uytven (Auteur)

Een chronologisch overzicht van de drankproductie en -consumptie in de Lage Landen, van de wijnbouw in het Romeinse Rijk, over de 'brandewijninvasie' in de koloniale tijd, tot het succes van de brouwerijgroep Interbrew/InBev.

Boek

Europa aan tafel : een cultuurgeschiedenis van eten en drinken

Léo Moulin (Auteur)

Cultuurhistorische achtergrond en betekenis van onze voedingsgewoonten.

Boek

Als kok in Frankrijk : literaire recepten, culinaire verhalen

Bart Van Loo (Samensteller)

Fragmenten uit vertaalde romans en/of brieven uit de Franse literatuur waarin voedsel en eten het onderwerp is; met originele recepten.

Niet gevonden wat je zocht?

Het is mogelijk om ook in andere bibliotheken te zoeken.